Ken Rohelaan • 9. juuni 2019 kell 8:17
Börsiuudised
Ainult tellijale

Walmart toob toidu kasvõi külmikusse

Walmart ärgitab juba mõnda aega ostlejaid tellima toitu veebist.  Foto: AP/Scanpix

USA kaubanduskorporatsioon, kellega on käed löönud ka Viljandi pakiautomaatide tootja Cleveron, teeb kojukandeteenuses järgmise sammu: toidukaup viiakse ostjale koju, vajadusel külmikussegi, vahendab CNBC.

Alates sügisest saavad Ameerika Ühendriikides ligi 1 miljon inimest võimaluse kasutada Walmarti uut kojukandeteenust, teatas ettevõte reedel. Esialgu katsetab ettevõte uut lahendust Kansas Citys, Pittsburgis ja Vero Beachil. Walmart tahab esialgsest kogemusest õppida ja seejärel teenust riigis laiendada, jättes mainimata laienemisplaani üksikasjad.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum