Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Walmart toob toidu kasvõi külmikusse

Walmart ärgitab juba mõnda aega ostlejaid tellima toitu veebist.  Foto: AP/Scanpix

USA kaubanduskorporatsioon, kellega on käed löönud ka Viljandi pakiautomaatide tootja Cleveron, teeb kojukandeteenuses järgmise sammu: toidukaup viiakse ostjale koju, vajadusel külmikussegi, vahendab CNBC.

Alates sügisest saavad Ameerika Ühendriikides ligi 1 miljon inimest võimaluse kasutada Walmarti uut kojukandeteenust, teatas ettevõte reedel. Esialgu katsetab ettevõte uut lahendust Kansas Citys, Pittsburgis ja Vero Beachil. Walmart tahab esialgsest kogemusest õppida ja seejärel teenust riigis laiendada, jättes mainimata laienemisplaani üksikasjad.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum