Artur Erik Lindmaa • 11. veebruar kell 16:45
Börsiuudised
Ainult tellijale

Börs: S&P 500 ja Nasdaq rekordtasemetel

S&P 500 ja Nasdaqi aktsiaindeksid jõudsid teisipäeval uutele rekordtasemetele, kuna Hiina kõrge tervisehoiuametniku sõnul on koroonaviiruse epideemia halvim möödas ning föderaalkohtunik kiitis heaks T-Mobile ja Sprinti ühinemise.

Foto: Reuters/Scanpix

S&P 500 tõusis teist päeva järjest, saavutades täna oma uue rekordtaseme, tänu tehnoloogiaktsiate kallinemisele. Sprinti aktsia tõusis turgude avanemisel 70% ning T-Mobile kallines rohkem kui 11%. Telekommunikatsioonisektor oli ainukene S&P 500's, mis odavnes turgude avanemisel. Indeksile andis suurima tõuke toormaterjalide ning energiaettevõtete kallinemine, kerkides vastavalt 1,14% ning 0,98%.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum