Indrek Mäe • 24. aprill kell 3:00
Börsiuudised
Ainult tellijale

Tallinki omanikel olgu oma nahk mängus

Riik peaks Tallinkile riigiabi andmisel eelistama osaluse võtmist ning abistamises võiks osaleda ka laevafirma senised suuromanikud Infortar ja Baltic Cruises Holding.

Tallinkil kui riigiabi taotlejal peab olema piisavalt ka oma nahk mängus, leiavad mitmed eksperdid. Samas ei tohi unustada, et riigiabita jäädes võib Tallink teiste Euroopa ettevõtetega võrreldes jääda kehvemasse seisu.  Foto: Liis Treimann

Nii arvab riigikogu rahanduskomisjoni esimees Aivar Kokk (Isamaa). „Kindlasti peaks riigi eesmärk olema see, et kõik ettevõtted kaaluvad kõigepealt turul saada olevaid võimalusi ja kui need pole vastuvõetavad, siis pöördutakse riigi poole,“ vastas Kokk küsimusele, kas riik peaks Tallinki abistama, kui LHV pakub ettevõttele turutingimustel laenu.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum