Kaspar Allik • 26. oktoober 2020 kell 9:04
Börsiuudised
Ainult tellijale

Baltic Horizoni kinnisvarafond kogus börsilt kolmandiku soovitud summast

Baltic Horizoni fondijuhi Tarmo Karotami sõnul võib lähitulevikus oodata pigem suunatud pakkumisi institutsionaalsetele investoritele.   Foto: Andras Kralla

Börsile 20 miljonit eurot kaasama läinud kinnisvarafond Baltic Horizon Fund sai investoritelt kokku 7,2 miljonit eurot. Fondijuht Tarmo Karotami sõnul tuleb nüüd maha istuda ja prioriteedid kokku leppida.

“Meil reaalne kapitalivajadus oli ja nüüd me istumegi maha ja vaatame, mismoodi me asju prioritiseerime. Mõned institutsionaalsed investorid, kes ei jõudnud otsustada selle aja jooksul, kaalume ka nende kaasamist, aga mõnevõrra hiljem,” ütles Baltic Horizon Fundi fondijuht Tarmo Karotam.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum