Anu Lill • 23. jaanuar kell 11:27
Börsiuudised
Ainult tellijale

Naine, kes tõestas, et investeerimine pole vaid suurärimeeste, reptiilide ja kardinalide pärusmaa

Värske aasta investor 2020 Kristi Saare kasutas hiljutist börsirallit uuteks investeeringuteks.  Foto: Raul Mee

Aasta investoriks valiti täna Kristi Saare, kes on nii sõnade kui tegudega näidanud seda, et oma rahalise tuleviku kindlustamine investeerimise kaudu ei ole raketiteadus, millega tavainimene hakkama ei saaks.

Värskelt Aasta investoriks valitud Kristi Saare ütles, et teda ennast on kõige rohkem investorina inspireerinud tema enda nukker kontoseis enne investoriks saamist. See pani Saare uurima investeerimise kohta ja lugema välismaal ilmunud investeerimiskirjandust. Eesti keeles sel ajal veel suurt valikut investeerimisraamatuid ilmunud polnud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum