Äripäev • 7. veebruar kell 11:35
Börsiuudised
Ainult tellijale

Vahutav aktsiaturg teeb spetsialistid murelikuks

Investorid paiskavad üha julgemalt raha riskantsetesse aktsiatesse.  Foto: Reuters/Scanpix

Euroopa ettevõtete aktsiate ja võlakirjade viimase aasta ralli ning investorite hulljulge käitumine sunnib analüütikuid hoiatama võimaliku languse eest, mis võib regiooni tabada koos vaktsiinitõrgetest tingitud majanduse taastumise edasilükkumisega.

Samal ajal kui investorid kuhjavad raha riskantsetesse varadesse, hoiatavad mitmed strateegid aina kasvava lõhe eest hindade ja reaalse majandusolukorra vahel, kirjutab Bloomberg. Kui Euroopa peamine aktsiaindeks kaupleb oma rekordi lähedal, kerkib ka analüütikute aruannetesse üha enam sõna „mullid“.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum