Sekretäride päev 2018 pildis

Konverentsil osalejate vahel läks loosi hulk väärikaid auhindu.  Foto: Raul Mee

Sekretär.ee ja Äripäeva koostöös korraldatud konverentsil “Sekretäride päev 2018” sai kokku ligi 200ametikaaslast ning üheskoos veedeti meeleolukas kevadpäev.

Sekretäride, juhiabide jt bürootöötajate iga-aastane suursündmus kandis alapealkirja “Avatud meeltega muutuste tuules!”. Selles valguses kõnelesid ka kõik esinejad. Hommikut alustasid päevajuhi Andres Tormi energiline tervitus ja püstijalakoomiku Ardo Asperki naeruteraapia. Parim sekretär 2017 Virge Martin rääkis, kuidas tema aasta on möödunud ja kas uhke tiitel kuidagi tema elu ka otseselt mõjutanud on.

Advokaat Rauno Kinkar LEXTAL advokaadibüroostandis nõu, mida sekretäriduue andmekaitseseaduse eel kindlasti jälgimapeavad ja kus kohast nõu saada. Koolitaja Ene Seidla jagas õpetust, kuidas konfliktiolukorraskäituma peaks, et ise rahulikuksjääda ja ka teine inimene maha rahustada. Marko Oolo Investeerimisklubist aitas sekretäridel astuda esimese sammu investeerimismaailmas.

Maailmarändur, blogija ja kirjanik Jesper Parve avaldas valemi, mis muudab naise iga mehe jaoks vastupandamatuks.  Foto: Raul Mee

Jesper Parve pühendas naised meeste müstilisse maailma. Näitleja ja moekunstnik Karin Rask jagas kogemusi, kuidas oma äriga alustada ja elus uusi väljakutseid vastu võtta. Priit Vanatoa Klinkbergist andis soovitusi meeldejääva firmapeo korraldamiseks. Toitumisnõustaja Mirko Miilits rääkis tervislikust toitumisest nii kodus kui kontoris.

Konverentsipäevast ei puudunud ka lõbus liikumispaus, et tähelepanuvõime säiliks ja dopamiini tase kehas tõuseks.  Foto: Raul Mee

Et keha pikast päevast kangeks ei jääks, said kõik end treener Susie-Ann Viirgi eestvedamiselsirutada ja venitada.

Päevajuht Andres Tormil oli varuks nii mõnigi üllatus, mis pinget kruvis.  Foto: Raul Mee

Päeva jooksul toimus ka Officeday korraldatud konkursi “Parim sekretär 2018” finaal, mille jooksul pandi osalejad proovile nii praktiliste oskuste kui ka väheke ootamatumate ülesannete lahendamisel.

Hetkel kuum