Heidi Vihma • 7. november kell 4:00
Erilehed
Ainult tellijale

Restoranitest: toidureis Mustamäele

Terve trahter Hutorok on end üles löönud Ukraina põlise külatarekese moodi.  Foto: Raul Mee

Maitsenäljas gurmaanil, keda koroona maailma maitseid nautima ei lase, tuleb olude sunnil piirduda kodulähedaste toidureisidega. Seekord käisin Ukrainas, mitte küll päris Ukrainas, vaid Mustamäe trahteris Hutorok.

Sattusin otse vareenikufestivali melu keskele – laulud, tantsud, lillepärgadega tütarlapsed ja muidugi vareenikud. Seentega, kirssidega, pardiga, kartuliga, kohupiimaga jne. Lisaks vareenikufestivalile peeti parajasti ka pika laua sünnipäeva ja kui muidu kuuleb elavat muusikat Hutorokis reedeti ja laupäeviti, siis sedapuhku löödi tantsu keset pühapäeva.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum