investor Toomas • 2. märts 2017 kell 5:00
Investor
Ainult tellijale

Investor Toomas: lugeja päris Qualcommi kohta

Qualcomm teenib enamiku kasumist litsentseerides oma tehnoloogiat nutiseadmete tootjatele.  Foto: EPA

Mobiiltehnoloogia tootja Qualcomm on päris huvitav firma, millest Äripäeva veergudel on isegi teenimatult vähe juttu olnud. Seepärast oli mul hea meel, kui mulle kirjutas Rainer ja küsis minu arvamust firma aktsia kohta.

Rainer kirjutas: “Milline on teie suhtumine/prognoos praegu pikaajalisse Qualcommi (QCOM) aktsiasse? Juba mitu kvartalit on nad oma kasumiprognoose ületanud ja üsna pea (2017 teine kvartal) on oodata uudiseid 5G LTE tehnoloogia alalt, mis iseenesest võiks ju ka aktsiat lennutada? Lisaks on tegu dividendiaktsiaga.”

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum