investor Toomas • 1. september 2018
Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale
Investor Toomas
Investor Toomas  Foto: Anti Veermaa

Ühisrahastus, siit ma tulen!

Mitu mu fänni on aastate jooksul küsinud, millal plaanin ühisrahastuses käe valgeks saada. Vastus on: juba lähiajal.

Pean tunnistama, et ühisrahastusest käisin seni suure kaarega mööda, sest polnud kindel, kas tegu on järjekordse moeröögatusega või saab seal tõepoolest mõistliku riski-tulu suhtega investeerida. Eks mind on vallanud hirm raha võhivõõrale laenata, et äkki paneb ta sellega seitsme tuule poole plehku.

Kui tarkusekuul lähevad lapsed kooli, siis mina otsustasin ennast ühisrahastuse teemal senisest enam harima hakata. Esiteks on mitu minu head sõpra ja pika turukogemusega investorit aastaid ühisrahastusportaalides igati soliidset tootlust teeninud.

Maht on muljetavaldav

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt