Äripäev • 10. juuli kell 3:00
Juhtkiri
Ainult tellijale

Copy-paste-kuritööd

Foto: Anti Veermaa

Ükskõik kui pisike äri- või tooteidee pihta pannakse, toob nii juhtumi avalikuks tulek kui ka võimalik kohtupretsedent ettevõtluskeskkonnale kasu, sest vaid võrdsed mängureeglid tagavad turul ausa konkurentsi, kirjutab Äripäev juhtkirjas.

Kahtluste või vaidluste puhul, nagu kajastab tänane Äripäev, pole meie asi süüdistavalt näpuga näidata, küll aga saame tuua esile, millised asjaolud või olukorrad võivad tahtlikult või ka tahtmatult tekkida. Kopeerimine ja jagamine käib praegusajal endist presidenti parafraseerides suurtel kiirustel ja hulgakaupa. Selle üle, kas keegi on seadusega pahuksisse läinud, otsustab vajadusel kohus ning taolised pretsedendid on kahtlemata vajalikud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum