Maksumuudatuste mõju

18. juuli 2018, 11:00
Eurod.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180717/BROADCAST/180719733/AR/0/AR-180719733.jpg

Seekordses "Õigusruumi" saates mängime ette kahte salvestust aprillis toimunud Pärnu finantskonverentsilt.

Saate esimeses pooles kõnelevad maksumuudatuste mõjust ettevõtlusele ja majanduskasvule rahandusministeeriumi asekantsler Dmitri Jegorov ning seejärel konsultatsioonifirma Deloitte juhtiv maksunõustaja Ivo Vanasaun. Täpsemalt vaadatakse tagasi sellele, kas viimasel ajal ilmavalgust näinud maksumuudatuste elluviimine õnnestus või läks nii nagu alati.

Saate teine pool jätkab aruteluga, kus LHV panga juhatuse liige Meelis Paakspuu ning Ekspress Meedia tegevjuht Argo Virkebau kõnelevad sellest, kas maksud peaksid muutma ettevõtete ning inimeste käitumist või mitte.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. July 2018, 15:43

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing