Äripäev • 22. oktoober 2018 kell 10:36

Nädala kaotajad on Weekendi festivali korraldajad

Weekend Festival 2018  Foto: PM/Scanpix

Äripäev kirjutas täna, et Weekendi korraldajad on jätnud teenusepakkujatele maksmata, lasknud lahti Tallinna kontori töötajaid ja võlgnevad ka riigile üle 160 000 euro. Lugu on hea näide ilmestamaks, kuidas mitte käituda, kui oled raskustesse sattunud. Saates "Äripäev eetris" tuleb jutuks, mida juhtumist õppida ja mis võiks edasi saada.

Nädala võitjaks valiti raadiosaates Tallink, mis teatas eelmisel nädalal uue 250 000 eurot maksva laeva ostmisest ja maksab investoritele ka väga head dividendi. Äripäeva toimetajad arutasid, mis on Tallinki tulevik ja kas ettevõtte aktsiat oleks mõtet osta.

Saates tuleb veel jutuks rahapesu ja rappuv pangandusturg, Jaanus Karilaid, Jürgen Ligi ja erakondade reitingud. Puudutatakse ka kaubandust ja kinnisvaraturu olukorda.

Saadet juhib uudistetoimetuse juht Viivika Rõuk, külas on toimetajad Erki Varma ja Ken Rohelaan.

Hetkel kuum