Birjo Must • 14. detsember 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Kas pesuärimehe ambitsioonid ennustavad kriisi ja mis saab Äripangast?

Saates tuli muu hulgas juttu Indrek Rahumaa viimatistest tegemistest.  Foto: Priit Palumaa

Tänases „Äripäev eetris“ saates lahati kummalist raudtee-õnnetust Venemaal, mis võib Eesti maksumaksjale kalliks maksma minna. Miks tegeleb Eesti riigifirma nii riskantse äriga ja mis tagajärgi võib see kaasa tuua, sellest kuuleb saates lähemalt.

Ülevaade tehti ka pesuärimees Indrek Rahumaa suurtest äriplaanidest ja uuriti, kas julged ambitsioonid võivad viidata hoopis uuele majanduskriisile. Veel võeti luubi alla Äripank, mille tulevik on hägune ja millele on kuluaarides ennustatud tõsiseid probleeme.

Stuudios olid ajakirjanikud Marge Väikenurm, Koit Brinkmann ja Birjo Must.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt