Indrek Mäe • 30. jaanuar 2019 kell 10:34

Kuidas värvata kindralit?

Milrem Roboticsi omanik Kuldar Väärsi Milremi UGV Type1 mehitamata maismaasõidukiga.  Foto: Eiko Kink

Sellest tuli juttu kolmapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis Milrem Roboticsi omaniku ning juhi Kuldar Väärsiga, kel õnnestus hiljuti enda palgale saada endine kaitseväe juhataja kindral Riho Terras. Küsisime Väärsilt, kuidas värbamisprotsess käis, mida Terrasele pakuti ning millised on kindrali esimesed tööülesanded.

Kuna peagi algab tulude deklareerimine, rääkisime KPMG maksunõustaja Einar Rosinaga ühisrahastuse maksustamisest ning uurisime, millised on levinumad vead ning kui kalliks võivad need maksma minna. Samuti sai vastuse igihaljas küsimus – kas investeerida ettevõtte alt või eraisikuna?

Kuulsime ka vahetut reaktsiooni presidendilt IV klassi teenetemärgi pälvinud mööblitööstuskontserni Tarmeko omanikult Jaak Nigulalt, kes osutas ühele väga olulisele ühiskondlikule valupunktile.

Hommikuprogrammi vedasid Liis Amor ja Indrek Mäe.

Kuula värsket „Hommikuprogrammi“ saadet Äripäeva uuest podcastide keskkonnast.

Hetkel kuum