Saated
Ainult tellijale

Ekspert: krüptotalv sai läbi

FILE PHOTO: A collection of Bitcoin (virtual currency) tokens are displayed in this picture illustration taken December 8, 2017. REUTERS/Benoit Tessier/File Photo  Foto: Benoit Tessier

Tänases Äripäeva Raadio hommikuprogrammis väitis PwC Legal Eesti intellektuaalomandi, maksuvaidluste ja riigihangete valdkondi juhtiv vandeadvokaat Priit Lätt, et krüptomaailmas on pikk madalseisuperiood möödas.

Äripäeva börsitoimetus reastas teise samba pensionifondid esimese poolaasta ja kahe viimase aasta tootluse ning mahtude alusel. Millised fondid on suutnud konkurente edestada ning millele tasub klientidel pensionifondi valides tähelepanu pöörata, sellest rääkis börsitoimetuse ajakirjanik Kaspar Allik.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum