Allan Rajavee • 26. august 2019 kell 10:54

„Kuum tool“: järgmine aasta on ärikinnisvaras võtmetähtsusega

Foto: Raul Mee

2020. aastal lisandub pealinna büroohoonete turule ligikaudu 100 000 ruutmeetrit uut büroopinda. Teisalt otsivad kliendid järjest väiksemaid kontoriruumi ja ka kinnisvarainvestorid ei näe büroopindadel nii suurt tootlust kui varem. Lisades siia tööjõuprobleemid, rahvastiku vananemise ja ebastabiilse ankurinvestorite positsiooni, siis saab kinnisvarabüroodel olema keeruline lisanduvale pinnale turgu leida.

Kuigi väljavaated pole roosilised, tuleb saates „Kuum Tool“ osalenud Baltic Horizon kinnisvarafondi juhi Tarmo Karotami ja Arco Vara kinnisvarabüroo äripindade maakleri Sandra Saare hinnangul enne kriisikella helistamist ära oodata tulevase aasta müügitulemused. Saadet juhtis Allan Rajavee.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum