Hando Sinisalu • 10. oktoober 2019 kell 10:44

Eesti ettevõtja kallistab Aafrika äripartnerit kui venda

Net Groupi tegevjuht Priit Kongo avab Aafrikas äritegemise tausta ja kultuurilisi erinevusi.  Foto: Andras Kralla

Äripäeva raadio hommikuprogrammi külastas Net Groupi tegevjuht Priit Kongo, kellega rääkisime ärist Aafrikas ja miks seal on edu tulnud.

"Äripartnerite jaoks olen mina juba brother (vend – toim). Aafrikas on eri moodi tervitused ja kallistused. Mina oma äripartneritega teen nn vennakallistust – mitte ainult käed, vaid ka otsmikud käivad tervitusel kokku," selgitas Kongo sealse ärikultuuri eripära.

Intervjuud Priit Kongoga saab kuulata siit:

Raadiohommikus rääkis veterinaar- ja toiduameti peadirektori asetäitja Olev Kalda hiljuti M.V.Wooli kalatööstust tabanud bakterikriisist ja sellest, kuidas toidutööstuse ettevõtted ennast sarnaste olukordade eest kaitsta saavad.

Intervjuud Olev Kaldaga saab kuulata siit:

Vahetult pärast intervjuud veterinaar- ja toiduameti peadirektori asetäitja Olev Kaldaga rääkis M.V.Wooli omanik Mati Vetevool ettevõtet tabanud bakterikriisist ja selle mõjust, andes vastuse ka veidi varem Kalda öeldule.

Intervjuud Mati Vetevooluga saab kuulata siit:

Geenius.ee juhi Henrik Roonemaaga arutasime lõppema hakkava aasta peamistest tehnoloogiatrendidest. Tänavu Eestit tabanud elektritõukerataste buumi kõrval tasub kindlasti pöörata tähelepanu e-kaubanduse potentsiaalile, leiab Roonemaa. Küsime ka tehnoloogiaeksperdilt, mida tasub kinkida jõuludeks ning saame teada, mida ootavad tehnoloogiasõbrad uuel aastal.

Intervjuud Henrik Roonemaaga saab kuulata siit:

Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi strateegiajuht Siiri Ottender-Paasmaga räägime heategevusest – miks on nii, et mõned heategevusprojektid saavad kiiresti soovitud raha kokku, aga mõnd projekti ei taha keegi toetada?

Intervjuud Siiri Ottender-Paasmaga saab kuulata siit:

Hetkel kuum