• Jaga lugu:

  Eesti ettevõtja kallistab Aafrika äripartnerit kui venda

  Net Groupi tegevjuht Priit Kongo avab Aafrikas äritegemise tausta ja kultuurilisi erinevusi.Foto: Andras Kralla

  Äripäeva raadio hommikuprogrammi külastas Net Groupi tegevjuht Priit Kongo, kellega rääkisime ärist Aafrikas ja miks seal on edu tulnud.

  "Äripartnerite jaoks olen mina juba brother (vend – toim). Aafrikas on eri moodi tervitused ja kallistused. Mina oma äripartneritega teen nn vennakallistust – mitte ainult käed, vaid ka otsmikud käivad tervitusel kokku," selgitas Kongo sealse ärikultuuri eripära.
  Intervjuud Priit Kongoga saab kuulata siit:
  Raadiohommikus rääkis veterinaar- ja toiduameti peadirektori asetäitja Olev Kalda hiljuti M.V.Wooli kalatööstust tabanud bakterikriisist ja sellest, kuidas toidutööstuse ettevõtted ennast sarnaste olukordade eest kaitsta saavad.
  Intervjuud Olev Kaldaga saab kuulata siit:
  Vahetult pärast intervjuud veterinaar- ja toiduameti peadirektori asetäitja Olev Kaldaga rääkis M.V.Wooli omanik Mati Vetevool ettevõtet tabanud bakterikriisist ja selle mõjust, andes vastuse ka veidi varem Kalda öeldule.
  Intervjuud Mati Vetevooluga saab kuulata siit:
  Geenius.ee juhi Henrik Roonemaaga arutasime lõppema hakkava aasta peamistest tehnoloogiatrendidest. Tänavu Eestit tabanud elektritõukerataste buumi kõrval tasub kindlasti pöörata tähelepanu e-kaubanduse potentsiaalile, leiab Roonemaa. Küsime ka tehnoloogiaeksperdilt, mida tasub kinkida jõuludeks ning saame teada, mida ootavad tehnoloogiasõbrad uuel aastal.
  Intervjuud Henrik Roonemaaga saab kuulata siit:
  Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi strateegiajuht Siiri Ottender-Paasmaga räägime heategevusest – miks on nii, et mõned heategevusprojektid saavad kiiresti soovitud raha kokku, aga mõnd projekti ei taha keegi toetada?
  Intervjuud Siiri Ottender-Paasmaga saab kuulata siit:
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andrus Tamm: Narvas aitaksid luua töökohti ainult heanaaberlikud suhted
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Nordecon ehitab kaitseväele 10 miljoni eest laod
Nordecon ehitab kaitseväele Harjumaale laod ja taristu ligi 10 miljoni euro eest, selgub börsiteatest.
Nordecon ehitab kaitseväele Harjumaale laod ja taristu ligi 10 miljoni euro eest, selgub börsiteatest.
Sotsiaaldemokraadid võitsid napi eduga Saksa valimised
Aegade kõige kehvema valimistulemuse saanud Kristlik-Demokraatlikku Liitu (CDU) edestas Saksa valimistel Sotsiaaldemokraatlik Partei (SPD) vaid 1,6 protsendiga.
Aegade kõige kehvema valimistulemuse saanud Kristlik-Demokraatlikku Liitu (CDU) edestas Saksa valimistel Sotsiaaldemokraatlik Partei (SPD) vaid 1,6 protsendiga.
Joe Biden süüdistab vaktsineerimata ameeriklasi majanduse aeglases taastumises
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden süüdistas reedel koroonaviiruse vastu vaktsineerimata ameeriklasi selles, et viimased aeglustavad USA majanduse taastumist, vahendab CNBC.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden süüdistas reedel koroonaviiruse vastu vaktsineerimata ameeriklasi selles, et viimased aeglustavad USA majanduse taastumist, vahendab CNBC.