Aivar Hundimägi • 29. jaanuar 2020 kell 10:00

Audiitori arvamus mõjutab panga laenuotsust

Hansab Groupi juht Jaak Õunpuu, Grant Thorntoni partner ja auditi valdkonna juht Mart Nõmper ning LHV Panga krediidijuht Rain Gontmacher.  Foto: Andras Kralla/Äripäev

Saates "Kasvukursil" räägitakse audiitori ja kliendi koostööst.

Vastame mitmele küsimusele: millised on ettevõtja ja panga ootused audiitoritele, kui palju pööravad pangad tähelepanu enda klientide audiitorite arvamusele ning mida saaksid ettevõtjad ise teha selleks, et audiitoriga koostöö sujuks paremini ja kiiremini. Lisaks tehakse mitu ettepanekut, kuidas auditeerimisest veelgi rohkem kasu saada.

Auditeerimisest räägivad enda kogemustele tuginedes LHV Panga krediidijuht Rain Gontmacher, Hansab Groupi juhatuse liige Jaak Õunpuu ning Grant Thorntoni partner ja auditi valdkonna juht Mart Nõmper. Saatejuht on Aivar Hundimägi.

Kuula saadet siit:

Saadet toetab Grant Thornton Baltic.

Hetkel kuum