Rivo Sarapik • 28. aprill kell 14:31
Saated
Ainult tellijale

Kogukondlik energia toob investorile kasumi ja kohalikule odavama energia

TÜH Energiaühistu juht Märt Helmja selgitab saates, millistesse maakondadesse plaanib ettevõte esimesi energiaprojekte rajada.  Foto: Andras Kralla

Äripäeva raadiosaade "Energiatund" teeb sel korral juttu kogukondlikust energiatootmisest ja energiaühistutest ehk miks on need kasulikud nii investoritele, kogukondadele kui ka teistele energiatarbijatele.

Saates on külas tulundusühistu Energiaühistu juht ja asutajaliige Märt Helmja, samuti ühistu asutajaliige ja Astri Grupi nõukogu liige Silver Hage ning majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi energeetikaosakonna elektri-gaasituru ekspert Marie-Ursula Vaks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum