• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pimesi Euroopasse

  KUKU Raadio küsitlusest selgus, et tallinlased nõudsid sajaprotsendiliselt referendumit Euroopa Liitu (EL) astumiseks. Eurominister Endel Lippmaa väitega, et referendumit ei ole vaja korraldada, kuna rahvas on andnud otsuse tegemise mandaadi riigikogu liikmetele, ei ole kerge nõustuda. Kas veel on vähe piike murtud, kui jutuks tuleb, kas mõnel mehel, kes Toompeal aega veedab, ikka on rahva mandaat või ei ole?
  Referendum on hea mõte. Rahvaküsitluse korraldamine käivitaks vähemalt diskussiooni ELi astumise vajalikkusest, seni mingit sisulist arutelu pole toimunud. Poliitikute üksmeel on olnud lausa hämmastav, las nad veenavad antud sammu õigsuses ka oma valijaid, kelle arvamust siiani küsitud ei ole. Loogiliselt peaks mandaadimeeste hulgas leiduma ka selline, kes teatab, et «Eesti pole vanatüdruk, kellel on avanenud viimane ?anss mehele minna» ja oskab välja tuua ELi astumise negatiivseid külgi. Tõrvatilgaks üksmeelsesse positiivsesse sõnamulinasse, mis vahetpidamata on eestlaste Euroopasse jõudmist saatnud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
USA börsinädala lõpetas tehnoloogiaaktsiate müügilaine
Täna langesid kõik suuremad USA aktsiaindeksid, enim tehnoloogiaaktsiate liikumisi kajastav Nasdaqi liitindeks.
Täna langesid kõik suuremad USA aktsiaindeksid, enim tehnoloogiaaktsiate liikumisi kajastav Nasdaqi liitindeks.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
20 aastat Elisat juhtinud Sami Seppänen lahkub ametist Lisatud Seppäneni kommentaar!
Elisa Eesti AS tegevjuhi ja juhatuse esimehena alustas 1. detsembril 2021 Andrus Hiiepuu. Teatepulga andis Hiiepuule üle Sami Seppänen, kes on Elisat juhtinud üle 20 aasta.
Elisa Eesti AS tegevjuhi ja juhatuse esimehena alustas 1. detsembril 2021 Andrus Hiiepuu. Teatepulga andis Hiiepuule üle Sami Seppänen, kes on Elisat juhtinud üle 20 aasta.