• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Taani Odense tegutseb ka Leedus

  Eestis mitut tehast omav ja veel mitmele teisele ettevõttele tööd andev Taani laevaehitusfirma Odense-Lindo on omandanud 72% Leedus asuva laevaehituskompanii Baltija aktsiaid ning lubas sellega seoses tuua Leedusse suuri investeeringuid.
  Odense-Lindole kuulub Eestis Loksa laevaremonditehas ja Narvas Balti ES ning ta annab küllaltki suures mahus tööd Balti laevaremonditehasele.
  Kohtumisel Leedu presidendiga teatasid Odense-Lindo esindajad, et toovad Leetu suuri investeeringuid ja loovad juurde uusi töökohti.
  Balti laevaremonditehase peadirektor Fjodor Berman sõnas, et Baltija on Balti laevaremonditehasega võrreldava suurusega ettevõte, mis tegeleb vaid laevaehitusega.
  Küsimusele, kas Odense-Lindo võib suunata oma tellimused Leetu ja Baltijast saab Eesti tehaste konkurent, vastas Berman, et pigem hakkavad nad omavahel koostööd tegema.
  Odense-Lindo valis Leedu laevaehituskompanii välja 11 firma seast. Varem Nõukogude laevastikule laevu ehitanud Baltija on viimastel aastatel teinud laevakorpuseid Hispaania, Saksa ja Leedu enda laevandusettevõtetele. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.