22. juuli 1997 kell 22:00

Kontorilaserprinter

Võimsus -- Täna pakutavad printerid peaksid rahuldama enamiku Eesti bürokraatide vajadused (nt võib mõni Win95 töökoht seda teistele jagada), aga nad jäävad veidi nõrgaks, kui teil peaks olema kombeks suures mahus väljatrükke teha või eelistada müüdava toote käsiraamatu trükkimise asemel see igal vajadusel otse arvutist välja lasta.

Võrk -- Kui teie kontoris hakatakse ohtralt graafikat kasutama -- ja see on üsna tõenäoline -- oleks kindlasti vaja printerile ka võrgukaart osta (aga ma eelistaksin sellisel puhul jällegi võimsamat printerit), sest nii on andmeedastus kiirem.

Värv -- Kui teie trükimaht on aga tõesti väike, siis tasuks vahest kaaluda hoopis värvilist tindipritsi? Kirjad-arved saaks trükitud ka sellel, samas oleks hea võimalus oma firma välimust veidi kaasajastada ja müüki edendada. (On teil kombeks saata laiali iga nädal kümmekond kirja konkreetsete pakkumistega? Miks mitte lisada iga personaalse kirja juurde ka personaalsed värvilised pildid pakutavast?)

Hetkel kuum