17. august 1997 kell 22:00

Hoiupanga juhatus valis juhiks Aare Kilbi

Neljapäeval esitab panga juhatus uue kandidaadi järelvalvenõukogule. Nõukogu liikmed on öelnud, et aktsepteerivad juhatuse esitatud kandidaati. Kilp jääb ametisse viieks aastaks.

Hoiupanga juhatuse esimees Olari Taal ütles, et Kilp on pangas kõige kiiremini arenenud.

Samuti hindab Taal kõrgelt Kilbi kiiret mõtlemist, järjekindlust ja stabiilsust. Kilbi vähest juhtimiskogemust aitab Taali sõnul kompenseerida meeskond.

Aare Kilp (30) on seni tegelenud Hoiupanga Gruppi kuuluvate tütarettevõtete ASi Eesti Kindlustuse, ASi Hoiupanga Investeeringute ja ASi Hoiupanga Liisingu tegevuse koordineerimisega ning muu hulgas juhtinud Hoiupanga tegevuse laienemist Leetu, Venemaale ja Ukrainasse.

Kilbi kõrval pürgisid Taali järeltulijaks Hoiupanga Põhja esinduse direktor Lembit Kaljuvee, jaepanganduse direktor Tõnu Koppel, peadirektor ja panga juhatuse aseesimees Mati Jostov, äripanganduse direktor Aivar Rehe ja juhatuse aseesimees Priit Haller.

Hetkel kuum