• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Püünis savisaarele

  Vanarahvas ütles, et kes teisele auku kaevab, see ise sinna sisse kukub. See vanasõna iseloomustab hästi Tallinna linnavolikogu esimeest ja riigikogu keskfraktsiooni liiget Edgar Savisaart, kellest võib saada esimene riigikogu liige, kes pärast Eesti taasiseseisvumist on kohtu poolt tunnistatud kurjategijaks. Nimelt on Savisaar solvanud ajakirjanik Enno Tammerit, kes omakorda solvas Savisaare abikaasat Vilja Savisaart (Laanaru). Edgar Savisaare poolt teiste inimeste üle irvitajaks nimetatud Tammer taotleb Savisaare vastu kriminaalasja algatamist, mis võib teha lõpu Savisaare poliitilisele tegevusele. Eile saatis Tallinna linnakohus Tammeri taotluse Tallinna prokuratuurile kriminaalasja algatamise üle otsustamiseks.
  Enno Tammeri ja Vilja Laanaru kohtuvaidluses lõi riigikohus pretsedendi ja tunnistas Tammeri Laanaru solvamise pärast kriminaalkorras süüdi. Selle pretsedendi tõttu võib aga Edgar Savisaarest saada nüüd Tammeri kolleeg ja saatusekaaslane.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
USA börs jätkas tõusu
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.