28. oktoober 1997 kell 22:00

Ikla piiripunkti ehitab Merko Ehitus

Ikla piiripunkti ehituse vähempakkumise võitis kuuest ehitusfirmast odavaima, 46 mln krooni suuruse pakkumuse teinud AS Merko Ehitus, ütles tolliameti ehitus- ja remonditalituse juhataja Peeter Mägi.

Mägi sõnul finantseerib umbes poole ehituse maksumusest riik ja teise poole Phare programmi raames Euroopa Liit. Ikla piiripunkti ehitus hõlmab teede ja parklate ehitust, peahoone ja abihoonete ehitust. Merko Ehituse tehnikadirektor Veljo Viitmann ütles, et lepingu tolliametiga sõlmivad nad lähiajal. Ikla piiripunkt peab valmima tuleva aasta augustis.

Suuremate käimasolevate piiriehitustena nimetas Mägi Luhamaa ja Narva piiripunkti ehitust. 65 mln krooni maksev Narva piiripunkt on valmimisjärgus. Sel kuul alustatud Luhamaa piiripunkti ehitustööd lähevad maksma 75 mln krooni. ÄP

Hetkel kuum