5. detsember 1999 kell 22:00

Rakvere LK üheksa kuu kasum 15 mln krooni

Kontserni käive on eelmise aasta samal perioodiga võrreldes vähenenud 17,3% ehk 115 mln krooni võrra. Rakvere LK infojuhi Andrit Heidovi sõnul on grupi käibe langus tingitud peamiselt ekspordimahtude vähenemisest Ukrainasse ja Venemaale ning Läti kehtestatud tollipiirangutest. Rakvere Lihakombinaat eksportis üheksa kuuga toodangut 76,6 mln krooni eest. Võrreldes eelmise aasta sama ajaga on eksport vähenenud ligi poole võrra. Kontserni emaettevõtte konsolideerimata üheksa kuu käive oli 401,2 mln, võrrelduna 1998. aasta sama perioodi 572,3 mln krooniga, ning puhaskasum 21,9 mln.

Tütarfirmadest said üheksa kuuga kahjumit Rigas Miesnieks ja Ekseko vastavalt 4,3 ja 5,5 mln krooni. Rigas Miesnieksi käive oli 174,1 ja Eksekol 68,7 miljonit krooni. Rakvere Lihakombinaat avaldab üheksa kuu konsolideeritud aruanded täna.

Autor: BNS

Hetkel kuum