Inno Tähismaa • 16. juuni 2000 kell 6:51

Pärnu juhtimiskonverents keskendub kiiretele muutustele

Sügisel Pärnu Konverentside korraldusel toimuv 5. juhtimiskonverents keskendub kiiretele muutustele, teatas konverentsi üks korraldajatest, konsultatsioonifirma ASi Fontes juht Tõnis Arro.

Kõik muutub kiiremini kui kunagi varem. Paljud hiljutised enesestmõistetavused on kadunud. Keegi ei mõtle enam tõsiselt viie aasta strateegilisele plaanile. Enam pole lihtsalt 'õigeid' juhtimismeetodeid ja organisatsiooni reegleid, märgib Arro.

Tulevikuks ei saa enam ka valmistuda, sest mida me iganes ka ei õpiks, on see vananenud niipea, kui oleme selle selgeks saanud. Me ei saa tulevikuks õppimise teel valmistuda, kuid me peame seda tegema. See on tänapäeva paradoks. Sest homme on juba täna.

Konverentsi peaesinejad on Volkswagen Grupi endine juht ja praegune auesimees, Volkswageni ja Seati ühendamisega kuulsaks saanud Carl Hahn, Euroopa juhtiva ärikooli London Business Schooli juht Jack Quelch ja London Business Schooli strateegia osakonna juht Constantinos Markides.

Hetkel kuum