• Jaga lugu:
    Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

    Ekspert: valitsusel on õigus Ekspressilt raha nõuda

    Valitsuse liikmetel on õigus nõuda Eesti Ekspressilt raha nende pildi kasutamise eest Copterline"i logoga postril, sest eraisikuid ei tohi panna reklaami ilma nende nõusolekuta, leiab reklaamispetsialist. 'Olen isegi ammu oodanud, millal eraisiku õiguste rüvetamise pärast keegi kisa tõstma hakkab, sest sellist asja on juhtunud varemgi,' ütles reklaamiagentuuri Zoom juhataja Sirli Tarve. Tarve sõnul saab Eesti Ekspress ennast tõenäoliselt kaitsta väitega, et septembri lõpus Eesti Ekspressi vahel ilmunud pilt pole reklaam. 'Ekspressi jurist võib öelda, et leht ei ole selle postri avaldamise eest tasu saanud ja pani Copterline"i logo sinna lihtsalt oma tahtmisest,' selgitas ta. Eesti Ekspressi peatoimetaja Aavo Kokk ütles, et pole valitsuselt mingit rahanõuet kätte saanud ja ei oska seetõttu selle sisu kommenteerida. 'Miks te arvate, et see oli reklaam?' küsis ta vaid. Justiitsminister Märt Rask lubas eile alustada Eesti Ekspressiga läbirääkimisi. Minister kavatseb nõuda Hiiumaal piimakombinaati külastanud valgetes kitlites valitsuse liikmete pildi kasutamise eest iga ülesvõttel olnud inimese kohta 100 000 krooni.

    Jaga lugu:
  • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Balti jahuveskite suurost jõudis kolme konkurentsiametisse
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.