• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kahjumis Tallinna Soojus

  Tallinna Soojuse nõukogu esimehe Vladimir Masterovi sõnul kinnitas juhatus, et ettevõte jõuab kahjumist järgmise aasta jooksul 6 miljoni kroonisesse kasumisse.
  Nõukogu kinnitas teisipäeval pärast teistkordset arutelu ka Tallinna Soojuse 1. juulil lõppenud majandusaasta aruande, mille kohaselt oli ettevõtte netokäive 692,8 miljonit krooni ja kahjum 49 miljonit krooni. Ettevõtet auditeeris KPMG Estonia, audiitorid osalesid ka nõukogu koosolekul ja andsid omapoolseid kommentaare.
  ?Kahjumi peamised põhjused olid põhivara mahakandmisest tulenevad suured summad, täpsemalt põhivara, mis ei osale tootmises, ning tõenäoliselt mittetasutavate arvete suur hulk aruandes,? ütles Masterov.
  Tallinna Soojuse brutokasum oli 51 miljonit krooni, ärikahjum 33 miljonit ja puhaskahjum 49 miljonit krooni.
  Kolme nädala eest tekkis nõukogu liikmetel kasumiaruande ja ettevõtte tegevuse kohta palju küsimusi ja seetõttu jäi aruanne kinnitamata.
  Tallinna Soojuse majandusaasta kestab 1. juulist 31. juunini. Tallinna Soojuse eelmise, 1999. aasta juulis lõppenud majandusaasta realiseerimise netokäive oli 822 miljonit ja puhaskasum 3,7 miljonit krooni.
  Autor: BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Biden plaanib maksudega rikkaid pitsitama hakata
Täna avalikustas Senati rahanduskomisjoni esimees Ron Wyden nn "miljardäridemaksu" plaani, mille eesmärk on kõrgemalt maksustada rikkaid ja ettevõtteid, vahendab Reuters.
Täna avalikustas Senati rahanduskomisjoni esimees Ron Wyden nn "miljardäridemaksu" plaani, mille eesmärk on kõrgemalt maksustada rikkaid ja ettevõtteid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.