• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Valimiste draama pole löönud dollarit

  Valimiste draama ja USA aktsiaturgude nõrkus pole oluliselt dollarit nõrgendanud.
  Jaapani Majanduse Planeerimise Agentuur (EPA) ja Jaapani keskpank (BOJ) on suutnud taas jeeni nõrgendada dollari suhtes. EPA alandas Jaapani majanduse väljavaateid esmakordselt pärast kahte aastat. BOJ juht Masaru Hayami soovib Jaapani aktsia- ja kütusehindade suuremat stabiilsust, lubades jätkata rahapoliitikat, mis toetaks Jaapani majanduse arengut. EPA juht Taichi Sakaiya on mures kodumaise tarbimise ja firmade majandustulemuste pärast, aga ka Aasia majanduste ebakindluse pärast. Jeeni kaubeldi reede hilisõhtul kursiga 107,25 jeeni dollari eest.
  Samal ajal kui raha väljub USA aktsiaturgudelt ning kindla koha otsingul siseneb USA raha- ja võlakirjaturule, mis hoiab dollari väga volatiilse, kardavad kauplejad, et Euroopa Keskpank sekkub turule, kui euro peaks kukkuma läbi 0,85 USA dollari taseme (18,4078 krooni dollari vastu). Eurot kaubeldi reedel USA valuutaturgude sulgumise aegu tasemel 0,8599 dollarit, mis teeb dollari kursiks krooni vastu 18,1959 krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Rootsi suurpank lõpetab tegevuse Soomes ja Taanis
Kaks aastat pärast Baltimaadest lahkumist lõpetab Rootsi üks suuremaid panku Handelsbanken tegevuse Soomes ja Taanis, teatades kavatsusest mõlemad filiaalid maha müüa.
Kaks aastat pärast Baltimaadest lahkumist lõpetab Rootsi üks suuremaid panku Handelsbanken tegevuse Soomes ja Taanis, teatades kavatsusest mõlemad filiaalid maha müüa.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.