• Jaga lugu:
    Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

    Tulemas on teabepäev E-Riigi turvalisusest

    Neljapäeval, 7. detsembril toimub Küberneetika Maja konverentsisaalis aadressil Akadeemia tee 21 teabepäev 'E-riigi turvalisusest'. Teabepäeval osalemine on kõigile tasuta. Teabepäeva korraldab Cybernetica AS koostöös Andmekaitse Inspektsiooniga ja see on esmajoones mõeldud avaliku sektori, nt ministeeriumide, maavalitsuste ja omavalitsuste ning ametite ja inspektsioonide IT-spetsialistidele. Osalema on oodatud ka kõik teised asjast huvitatud. Teabepäeval valgustavad tunnustatud Eesti andmeturbevaldkonna ja infosüsteemide spetsialistid e-riigi toimimise põhimõtteid ja riske turvalisuse vaatevinklist. Käsitlusele tulevad üldpõhimõtted ja e-riigi käideldavuse tagamine. Räägime e-valimistest ja Eesti positsioonist muu maailmaga võrreldes. Avaliku sektori spetsialistide kõrval osalevad teabepäeval ka mitmete mõjukate finants-, side- ja IT-valdkonna ettevõtete esindajad. Traditsiooniliselt detsembris korraldatav teabepäev toimub sel aastal juba kuuendat korda. E-riigi turvalisuse teabepäev: http://www.cyber.ee/uudised/20001127.html Eelmiste teabepäevade materjalid: http://www.cyber.ee/infoturve/ressursid/koolitus/

    Jaga lugu:
  • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
LHV: Coopi aktsia on ülehinnatud – aeg müüa
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
Euroopa liidrid soovivad Poola küsimuse jätta komisjonile lahendada
Kuigi pea kõik Euroopa Liidu tippkohtumisele kogunenud liikmesriikide valitsusjuhid avaldasid muret Poolas õigussüsteemi sõltumatuse pärast, siis ei soovi enamik ELi liidritest leida lahendust tippkohtumise laua taga, vaid leiavad, et tüli peaks lahendama Ursula von der Leyeni juhitav Euroopa Komisjon.
Kuigi pea kõik Euroopa Liidu tippkohtumisele kogunenud liikmesriikide valitsusjuhid avaldasid muret Poolas õigussüsteemi sõltumatuse pärast, siis ei soovi enamik ELi liidritest leida lahendust tippkohtumise laua taga, vaid leiavad, et tüli peaks lahendama Ursula von der Leyeni juhitav Euroopa Komisjon.
Soome mõjukas majandusjuht sai maksuparadiisi tulu varjamise eest aasta tingimisi
Soome esimese astme kohtus mõistis aastase tingimisi vanglakaristuse laevafirma Finnlinesi endisele tegevjuhile ja Nokia Matkapuhelimet endisele juhile Antti Lagerroosile ulatusliku maksupettuse eest.
Soome esimese astme kohtus mõistis aastase tingimisi vanglakaristuse laevafirma Finnlinesi endisele tegevjuhile ja Nokia Matkapuhelimet endisele juhile Antti Lagerroosile ulatusliku maksupettuse eest.