6. detsember 2000 kell 15:38

Tulemas on teabepäev E-Riigi turvalisusest

Neljapäeval, 7. detsembril toimub Küberneetika Maja konverentsisaalis aadressil Akadeemia tee 21 teabepäev 'E-riigi turvalisusest'. Teabepäeval osalemine on kõigile tasuta. Teabepäeva korraldab Cybernetica AS koostöös Andmekaitse Inspektsiooniga ja see on esmajoones mõeldud avaliku sektori, nt ministeeriumide, maavalitsuste ja omavalitsuste ning ametite ja inspektsioonide IT-spetsialistidele. Osalema on oodatud ka kõik teised asjast huvitatud. Teabepäeval valgustavad tunnustatud Eesti andmeturbevaldkonna ja infosüsteemide spetsialistid e-riigi toimimise põhimõtteid ja riske turvalisuse vaatevinklist. Käsitlusele tulevad üldpõhimõtted ja e-riigi käideldavuse tagamine. Räägime e-valimistest ja Eesti positsioonist muu maailmaga võrreldes. Avaliku sektori spetsialistide kõrval osalevad teabepäeval ka mitmete mõjukate finants-, side- ja IT-valdkonna ettevõtete esindajad. Traditsiooniliselt detsembris korraldatav teabepäev toimub sel aastal juba kuuendat korda. E-riigi turvalisuse teabepäev: http://www.cyber.ee/uudised/20001127.html Eelmiste teabepäevade materjalid: http://www.cyber.ee/infoturve/ressursid/koolitus/

Hetkel kuum