Eesti Põlevkivi nõukogule uus esimees

ÄP Online 24. jaanuar 2001, 00:00

Nõukogu esimene istung on määratud 3. veebruarile.

Eesti Põlevkivi kommunikatsioonijuhi Raivo Loti sõnul on nii ettevõtte enamusaktsionäri ASi Eesti Energia kui ka valitsuse poolt aktsepteeritud Andres Lipstoki kandidatuur Eesti Põlevkivi nõukogu esimehe kohale. Teisi kandidaate ei ole Loti sõnul esitatud.

Seni juhtis Eesti Põlevkivi nõukogu ASi Kreenholmi Valdus juhatuse esimees Meelis Virkebau.

18. jaanuaril kinnitati Eesti Põlevkivi aktsionäride üldkoosolekul ettevõtte uus nõukogu. Uude nõukogusse kuuluvad peale Lipstoki riigikantselei haldusreformi büroo juht Väino Sarnet, majandusministri nõunik Maria Alajõe, rahandusministeeriumi finantsteenuste osakonna juhataja Veiko Tali, Eesti Kaubandus-Tööstuskoja juhatuse esimees Toomas Luman, Eesti Energia finantsdirektor Sandor Liive ja Narva Elektrijaamade peadirektor Ants Pauls.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing