• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  TV 1 teeb uue stardikatse

  Telekanal TV1 taasalustab oma programmi 21. oktoobril, kinnitas TV1 kaubamärgi omaniku, ASi Eesti Sõltumatu Televisioon peadirektor Oleg Sõnajalg. Sõnajala sõnul alustab TV1 proovisaateid, kuid ei tule nendega veel eetrisse.
  ?Nädal aega teeme kuiva trenni ja testime oma tehnikat ning sidet,? ütles ta. TV1 saatja asub Olümpia hotelli katusel ja tema leviulatus on 25 kilomeetrit. TV1 programm koosneb Sõnajala sõnul esialgu ainult uudistest, mida näidatakse igal õhtul kokku kolm tundi. ?Põhienergia kulub uudistele, filmid ja multikad on teisejärgulised,» lausus ta.
  Hetkeseis: TV1 eeter oli tänavu tükk aega tumm, kuna ta võlgnes ringhäälingu saatekeskusele üle miljoni krooni. Praegu Polsatile kuuluva telejaama teatel alustavad nad täna saadete edastamist Tallinnas, Kuresaares ja Keilas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.