Küsi julgesti!

Aivar Roosik 05. november 2001, 00:00

Kindlasti ei tule üleolev suhtumine klientidesse firmadele kasuks ja seetõttu on sellist olukorda staa?ikate ja tuntud kinnisvarafirmade puhul raske ette kujutada. Pigem võib tegemist olla telefonis teineteisest möödarääkimisega.

Kodu ost või senise eluaseme müük ei ole tegevus, mida aetakse kiirustades ja telefoni teel. Väga oluline on silmast silma kohtumine maakleriga ja kõikide tehingu asjaolude täpsustamine. Maakleri ülesanne ongi kliendi nõustamine ja tehinguga seonduvate toimingute korraldamine. Kui aga on tegemist n-ö eriolukorraga, kus tehingu teostamine on mingite asjaolude või lõpetamata toimingute tõttu takistatud, tuleb nendes küsimustes ka eraldi kokku leppida ja tegutseda vastavalt olukorrale. Loomulikult on ka toiminguid, mis ei kuulu maakleri kompetentsi ja tuleb pöörduda teiste spetsialistide poole.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing