Pindi Kinnisvara laieneb Lätti

06. november 2001, 13:15

Pindi Kinnisvara avas harukontori Läti pealinnas Riias. Hetkel kümne töötajaga funktsioneeriv kinnisvarabüroo tegeleb peamiselt kinnisvara vahendusega, kuid veel sel aastal alustatakse ka hindamisteenusega, teatas ettevõte.

'Läti harukontori avamine on ettevõtte seisukohalt erilise tähtsusega, kuivõrd tulevikuplaanidest olulisim on tegevuse laiendamine kogu Baltikumis,' ütles Pindi Kinnisvara nõukogu liige Janno Rokk.

Pindi Kinnisvara osakond Riias kannab nime Realia, kuna Pindi nime peeti teistest Läti turul tegutsevatest kinnisvaraettevõtetest liialt erinevaks ning segadusttekitavaks. Erinevalt Pindi Kinnisvara Eestis tegutsevatest büroodest pakub Riias, Brivibas 19 aadressil asuv büroo järgmise aasta algusest soovijaile ka kinnisvarahalduse teenust. Janno Rokki sõnul on järgmisel aastal plaanis jõuda ka Leedu turule.

Pindi Kinnisvara loodi 1995. aastal Tartus ning põhineb hetkel 35% eesti kapitalile, kuna käesoleva aasta märtsis omandasid 65% ettevõtte aktsiakapitalist Linstow International AS, Creati Grupp ja Sunstone OÜ.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing