Priit Hõbemägi: Hans H. Luik suudab ikka üllatada

Inno Tähismaa 15. november 2001, 16:23

Hans H. Luigega 1992. aastast koos töötanud endine Eesti Ekspressi, Õhtulehe ja praegune Eesti Päevalehe peatoimetaja Priit Hõbemägi ütles tänast tehingut kommenteerides, et Hans H. Luik suudab alati üllatada.

?Olen Luigega koos töötanud 1992. aastast, mil Eesti Ekspress oli veel väike nädalaleht ning löönud kaasa pea kümne aasta vältel Ekspress Grupi ülesehitamisel. Arvan, et tunnen teda hästi, aga ta suudab ikka üllatada - ka selle osava ja välkkiire tehinguga, mis tõi Ekspress Grupi tagasi tema kontrolli alla,? ütles Hõbemägi.

Küsimusele, kuidas muudab tehing Päevalehe olukorda, vastas Hõbemägi, et Luik on alati olnud Päevalehe patrioot ja nõudlik lugeja ning innustanud toimetust aina parema ja kvaliteetsema ajalehe väljaandmisele. ?Ma usun, et need nõudmised ei muutu,? ütles Hõbemägi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing