• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinn 2003?2006

  Keskerakonna ja Reformierakonna koalitsioon Tallinnas seab eesmärgiks tagada:
  usaldusväärne eelarvepoliitika? hoiab linna laenukoormuse kehtiva eelarvestrateegiaga lubatud piirides; kaotab tallinlaste jaoks ebaõiglase mootorsõidukimaksu; vaatab kommunaalteenuste hinnapoliitika üle iga-aastase eelarvemenetluse käigus; ei tõsta 2003. a ühistranspordi piletihindu; säilitab elamumaa maamaksu senisel tasemel.
  leppimatus korrarikkujatega:? sõlmib turvalisuse tagamise lepingu politseiprefektuuri, Kaitseliidu Tallinna maleva ja turvafirmadega; suurendab koostöös politseiga patrullide arvu Tallinnas; toetab igasse suuremasse asumisse konstaablipunkti rajamist ja abipolitseinike kaasamist nende töösse; toetab naabrivalvet; arendab välja munitsipaalpolitsei (linnavahtide) süsteemi; valgustab kõik Tallinna tänavad.
  linnaehitus käima, Tallinn ilusaks:? teeb koostöös erasektoriga korda Tallinna väravad (bussijaam, Balti jaam jm); käivitab ulatusliku haljastamise; jätkab kanalisatsiooni rajamist kanalisatsioonita linnaosades; jätkab Tallinna mereäärse ala arendamist; koostöös riigiga renoveerib viie aasta jooksul Tallinna loomaaia; rajab kesklinnas kaasaegse taluturu ja Ilmarise kvartalis kalaturu; rajab avalike tualettide võrgu; algatab omanike hooleta majade sundvõõrandamise; toetab Rahumäe 3 tühermaale noorte perede elamurajooni rajamist; toetab eraettevõtjate algatusi sotsiaal- ja kultuuriobjektide rajamisel.
  rohkem elanikke, vähem bürokraatiat, parem ja odavam avalik teenus:? reorganiseerib säästva arengu ja planeerimise ameti, taastades tarbija- ja keskkonnakaitse üksused ja peaarhitekti ameti; muudab paindlikumaks ja kiiremaks detailplaneeringute menetlemise süsteemi; loob koostöös Tartuga ühtse veebipõhise linna teenuste süsteemi ning korrastab linna registrite süsteemi; käivitab koostööläbirääkimised naabervaldadega; taotleb Naissaare üleandmist Tallinnale.
  avatud ärilinn Tallinn:? loob tingimused Paljassaare sadama ning tööstuspargi väljaarendamiseks; jätkab väikeettevõtluse toetamist stardikapitaliga ning rajab ettevõtlusinkubaatorid; arendab edasi Tallinna Brüsseli esinduse tööd, tihendamaks koostööd teiste Euroopa linnade, organisatsioonidega; tihendab koostööd Helsingiga; taastab suhted Peterburiga eesmärgiga arendada majandus- (sh turismi­) ja kultuurialast koostööd.
  Keskerakonna ja Reformierakonna koalitsioonilepingust Tallinnas (allkirjastatud 25. oktoobril)
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neli põhjust, miks poliitikas läheb nüüd põnevaks
Keskerakonna esimees võib vahetuda, samal ajal kui EKRE pääseb paljudes omavalitsustes pumba juurde. Ning need pole ainsad põhjused, miks poliitikas tõotab väga huvitavaks minna, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Keskerakonna esimees võib vahetuda, samal ajal kui EKRE pääseb paljudes omavalitsustes pumba juurde. Ning need pole ainsad põhjused, miks poliitikas tõotab väga huvitavaks minna, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Suur rahahai: sõidame seina suunas
Legendaarne investor ja miljardär Carl Icahn ütles, et USA aktsiaturge ootavad pikaajaliselt suured raskused.
Legendaarne investor ja miljardär Carl Icahn ütles, et USA aktsiaturge ootavad pikaajaliselt suured raskused.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Tartus kutsub Reformierakond sotsidele lisaks koalitsiooni Isamaa
Reformierakonna Tartu piirkonna juhatus otsustas esmaspäeval kutsuda Sotsiaaldemokraatliku Erakonna ja Isamaa Erakonna konsultatsioonidele ettepanekuga alustada Tartus koalitsioonikõnelusi.
Reformierakonna Tartu piirkonna juhatus otsustas esmaspäeval kutsuda Sotsiaaldemokraatliku Erakonna ja Isamaa Erakonna konsultatsioonidele ettepanekuga alustada Tartus koalitsioonikõnelusi.