• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Comdex: Digitaalse elustiili levikut takistab keerulisus ja hind

  Comdexi tehnoloogiamessi avapaneelil ennustatud digitaalse eluviisi massidesse jõudmist takistab praegu veel keerulisus ja hind.

  Põhiline aga, mis digitaalse eluviisi juurdumisele kaasa aitab, on kasutuslihtsus: kui mikrolaineahju ei pea kordagi restartima, siis arvutit on vaja paar korda päevas tavaliselt taaskäivitada. Ja kui firma ostab endale tarkvara, tuleb tal sellele kulutada tavaliselt kümme korda rohkem, enne klui see vastavalt soovidele tööle hakkab, räägiti Comdexil.
  Comdexi messil on sel aastal 600 eksponenti vähem kui möödunud aastal, mis iseloomustab kogu arvutituru madalseisu USAs. Sellest hoolimata ennustavad eksperdid, et majandusvaldkonna aitab peatselt kriisist välja igapäevatarbimine, kus aina rohkem tuleb kasutusele digitaalseid vahendeid.
  Uudise edastas Kaido Einama.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Emiraatide investorid toovad New Yorgis börsile kiibitootja
Abu Dhabi investeerimisfirma Mubadala toob USAs börsile tippkiibitootja Global Foundries.
Abu Dhabi investeerimisfirma Mubadala toob USAs börsile tippkiibitootja Global Foundries.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.