19. november 2002 kell 9:26

Comdex: Digitaalse elustiili levikut takistab keerulisus ja hind

Comdexi tehnoloogiamessi avapaneelil ennustatud digitaalse eluviisi massidesse jõudmist takistab praegu veel keerulisus ja hind.

Põhiline aga, mis digitaalse eluviisi juurdumisele kaasa aitab, on kasutuslihtsus: kui mikrolaineahju ei pea kordagi restartima, siis arvutit on vaja paar korda päevas tavaliselt taaskäivitada. Ja kui firma ostab endale tarkvara, tuleb tal sellele kulutada tavaliselt kümme korda rohkem, enne klui see vastavalt soovidele tööle hakkab, räägiti Comdexil.

Comdexi messil on sel aastal 600 eksponenti vähem kui möödunud aastal, mis iseloomustab kogu arvutituru madalseisu USAs. Sellest hoolimata ennustavad eksperdid, et majandusvaldkonna aitab peatselt kriisist välja igapäevatarbimine, kus aina rohkem tuleb kasutusele digitaalseid vahendeid.

Uudise edastas Kaido Einama.

Hetkel kuum