• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börsiülevaade: Harju Elektri aktsia 21 kuu kõrgeimal tasemel

  Tallinna börsil oli täna taas meeldiv tõusupäev. Äripäeva indeks kerkis 0,43 protsenti 579,63 punktini, käive oli 14,3 miljonit krooni.

  Põhinimekirja suurim tõusja oli Eesti Telekomi <GR#EE.ETL> aktsia, mis kerkis 1,70 protsenti 93,25 kroonile. Aktsiatega sooritati 33 tehingut, käive oli 3,23 miljonit krooni. Tallinna Kaubamaja <GR#EE.TKM> aktsia kallines 1,51 protsenti 52,42 kroonini, käive oli 641 miljonit krooni.
  Aktiivseimalt kaubeldi traditsiooniliselt Hansapanga <GR#EE.HP> aktsia, mis kerkis (ka peaaegu traditsiooniliselt) 0,02 euro ehk 0,13 protsendi võrra 231,26 kroonini.
  Börsi suurima tõusu tegi Harju Elektri <GR#EE.HELEK> aktsia mille hind kerkis 7,6 protsenti 42,09 kroonini. Nii kallis oli eile investeerimispangalt Suprema ostusoovituse saanud aktsia 21 kuud tagasi ehk veebruari lõpus 2001. Tõsi, sooritati vaid üks tehing, mille käigus vahetas omanikku 2100 aktsiat.
  Odavnesid Merko Ehituse aktsia <GR#EE.MERKO> 2,33 protsenti 78,07 kroonini ning Saku õlletehase <GR#EE.SAKU> aktsia 1,47 protsenti 62,90 kroonini.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Energiavaesus ähvardab muutuda reaalsuseks
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Aasta auto finalistid: elektriautode paremik peab laetud lahingut, aga fossiilikad võivad üllatada
Eesti aasta auto valimise lõppkuuikust leiab nii kaks kõva konkurenti eesrindlike elektri-pereautode seas kui ka odavaima uue auto. Võitja otsustavasse žüriisse kuulub teiste hulgas Äripäeva ajakirjanik.
Eesti aasta auto valimise lõppkuuikust leiab nii kaks kõva konkurenti eesrindlike elektri-pereautode seas kui ka odavaima uue auto. Võitja otsustavasse žüriisse kuulub teiste hulgas Äripäeva ajakirjanik.