• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pressinõukogu hakkab menetlema kaebusi internetiportaalides avaldatu peale

  Pressinõukogu hakkab koostööleppe kohaselt internetiportaalidega menetlema kaebusi seal avaldatu peale.

  Koostööleppele kirjutasid alla pressinõukogu esimees Sulev Valner, AS Delfi peatoimetaja Mart Pukk, Tele2 Eesti AS e-kommertsi direktor Andres Jõesaar ja Eesti Telefon Teleteenused meediateenistuse juhataja Maiko Kalvet.
  Pressinõukogu teate kohaselt esitasid AS Delfi, Tele2 Eesti AS ja Eesti Telefon 11. detsembril 2002 pressinõukogule avalduse, milles avaldasid soovi ?liituda pressinõukoguga eesmärgil leida võimalus laiendada kasutajate võimalikke kaebuste lahendamise mehhanisme ka meie poolt esindatud internetikeskkondadele?.
  Eesti internetikeskkondades on juba tugevalt juurdunud eneseregulatsioonivorm, kus toimetus võtab operatiivselt maha materjali, mille kohta on laekunud protest või hoiatus. Seega peaks enamik vaidlusaluseid küsimusi leidma lahenduse ?hoiatuse ja mahavõtmise? protseduuri raames.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Piirangud lennutasid Rakvere firmas keskmise palga üle 4000 euro
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
FEB sai konkurendi ostuks loa
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.