EPL: SLK süüdistab Meelis Atoneni valetamises

12. veebruar 2004, 07:59

SLK väljendas eile üllatust majandusminister Meelis Atoneni ajakirjanduses esitatud väidete üle, et SLK ei ole huvitatud praamiliikluse korraldamisest.

?SLK esindajatena kinnitame, et ettevõttel on huvi osaleda praamiliikluse konkursil või läbirääkimistel, kui konkursitingimused vastavad elementaarsele rahvusvahelise mereõiguse ja reisijateveo praktikale,? deklareerisid pressiteatele alla kirjutanud Saaremaa Laevakompanii juhid Vjatzheslav Leedo, Aivar Jõgi ja Tõnis Rihvk.

?Mis aga puudutab väidet laevaliikluse läbipaistmatuse kohta, siis see on vale ning seda esitades kahjustab minister teadlikult ettevõtte mainet. SLK tegevust on kontrollinud viimastel aastatel korduvalt erinevad riiklikud kontrollorganid, viimati kinnitas ettevõtte raamatupidamise täielikku läbipaistvust konkurentsiamet. Tundub kuidagi veider lisada, et SLK on majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumiga lepingulistes suhetes ning ettevõte annab regulaarselt oma tegevusest ministeeriumile aru.?

Üleeile teatas majandusminister Meelis Atonen Kanal 2 uudistes, et kuna saartevaheline praamikonkurss nurjus, siis näeb ta ühe võimalusena, et praamiliiklust hakkab tulevikus korraldama riiklik ettevõte, näiteks Tallinna Sadam. Samas möönis minister, et sinnamaani võiks vedusid opereerida siiski SLK.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing