GNT Eesti korraldab IT-inimestele vereandmise päeva

04. mai 2004, 17:04

Eesti suurim arvutikaupade ja koduelektroonika hulgimüügifirma GNT Eesti korraldab 5. mail oma büroos IT-inimeste doonoripäeva, teatas ettevõte.

Tegemist on esimese sellelaadse heategeva üritusega GNT Eesti ajaloos, märgib ettevõte teates pressile ja lubas muuta vereandmise ürituse traditsiooniks.

GNT Eesti juhatuse esimees Anti Kuiv väljendas seisukohta, et Eesti ettevõtted peaksid aeg-ajalt midagi ühiskonnale kasulikku ette võtma ja et me ei tea iial, millal ise verd vajame. Anti Kuiva sõnul tulevad esimesele GNT doonoripäevale Hewlett-Packardi, Siemensi, Kungla Dialoogi ja mitmete teiste GNT koostööpartnerite töötajad.

Doonorid saavad Põhja-Eesti Verekeskuse poolt väikesed meened ja GNT Eestilt turgutava maiuspala, mis aitab organismil taastuda.

GNT Eesti AS on Eesti suurim arvutikaupade hulgimüüja. GNT Eesti käive oli 2003. aastal 505 miljonit krooni, ettevõte annab tööd 43 inimesele. GNT Eesti esindab kaubamärke nagu Hewlett-Packard, IBM, Samsung, APC, 3Com, Canon, Fujitsu Siemens, Hitachi, Kingston, LG, Microsoft, NEC, Sony, Toshiba, Avocent, Linksys. GNT Eesti AS kuulub Baltikumi ja Soome suurimasse arvutikaupade hulgimüügigruppi GNT Grupp.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing