Sony ei too müügile uusi pihuarvuteid

Kuldar Kullasepp 10. juuni 2004, 00:00

Jaapanis jätkatakse tegutsemist täie hooga. Sõnum pole meelepärane operatsioonisüsteemi Palm OS arendajale PalmSource?ile, kellele tihenenud konkurents valmistab niigi probleeme. Vanemaid mudeleid müüakse Euroopas veel kuni kaheksa kuud. Kõik lubatud garantiid kehtivad ka edaspidi ning vajalikud programmiuuendused on pihuarvuti omanikele kättesaadavad.

Sony CLIE-le kuulub üle poole Jaapani pihuarvutiturust ning sellest on tingitud ka CLIE tootmise jätkamise Jaapani jaoks. Pärast Sony sammu jääb PalmSource kehva seisu ? Palm OSi kasutavad nüüd vaid pihuarvutitootjad PalmOne ning Samsung.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:31
    Otsi:

    Ava täpsem otsing