1. november 2004 kell 9:50

Omanikud likvideerivad ASi Kuressaare Golf

ASi Kuressaare Golf omanikud likvideerivad ettevõtte, selline otsus langetati tänavu augustis.

Võlausaldajatel palume oma nõuded esitada nelja kuu jooksul advokaadibüroole Seppik Sirel, teatavad golfiettevõtte omanikud Ametlike Teadaannete kaudu.

Kuressaare Golfi asutasid 2000. aastal kümme investorit, kes paigutasid ettevõtte aktsiakapitali kokku 970 000 krooni. Need olid Hannes Haavel, Saare Finants AS, AS Arco Vara Saare Büroo, AS Kuressaare Sanatoorium, AS Saare Kalur, OÜ Kuressaare Elamute Hooldus, OÜ ART Haldus, OÜ Kompleks MG, AS TRG Grupp ja AS Sepp Saaremaa.

Algse plaani kohaselt pidi golfiväljak tulema Põduste jõeluhale, alale, kus kunagi asus prügila. Kuressaare linnavalitsus taotles maad munitsipaalomandisse ja prügila kavatseti rekultiveerida. Golfiettevõtte ülesandeks oli koostada detailplaneering ja lasta see linnavolikogul kinnitada. Edasi oleks firma asunud maad kasutama hoonestusõiguse alusel.

Hetkel kuum