• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hansabanka purjekas pani nurgakivi uuele moodsale Riiale

  ?See on Balti riikide kõige modernsem hoone,? kinnitas hoone avamistseremoonial Merko Grupi nõukogu esimees Toomas Annus. Hansabanka uue maja ehitas Merko Ehituse Läti tütarfirma Merks. Hoone läks maksma ligi 500 mln krooni (20 mln Läti latti). Nurgakivi pandi eelmise aasta veebruaris. Mullu suvel Hansapanga Läti peamaja ehitus takerdus, sest see kaasati poliitilisse võitlusesse.
  Riia linna arhitektid plaanivad lähimate aastate jooksul Daugava jõe kaldale uue Riia ehitada. ?Äsja avatud Hansabanka uue hoone kõrvale kerkib veel ligi kümme kõrghoonet,? ütles Hansabanka Läti turundusjuht Oksana Sivokobilskaja. Otse üle jõe vastaskaldale jääb vana Riia ehk Riia vanalinn.
  Ja uue Riia alustala on uhke. Ehitatud läikivast alumiiniumist ja klaasist ning kogu maja meenutab uhket täispurjes seilavat purjekat. Kohalike juhtide sõnul on kasutatud nii ehituses kui ka kujunduses tehnoloogia viimast sõna.
  Hoone kõrgus on 123 meetrit, sel on maa all kaks korrust ja maapinnast ülevalpool 26 korrust. Hansabanka kommunikatsioonijuhi Arturs Eglitise sõnul on nende uus peahoone praegu kõrgeim ehitis Riias.
  Läti Hansabanka uhkes hoones hakkab esmaspäevast klientide hea teenindamise nimel tööle 1100 inimest. Kogu Läti Hansabanka üksuses töötab ligi 1400 inimest.
  Lisaks ilusale hoonele on Läti Hansabanka tugevasti investeerinud ka Läti moodsa kunsti propageerimisse ja säilitamisse. Hansabanka 26 korrusel on konverentsiruumides ja erapanganduse kabinettides väljas 70 noore Läti kunstniku tööd, neist 60 on maalid ja 10 graafilised lehed.
  Hansapanga Grupi juhatuse esimees Indrek Neivelt kinkis avamistseremoonial Läti Hansabanka juhatuse esinaisele Ingrida Blumale Eesti kunstniku Andres Toltsi maali ?Taevad?.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: stopp välistööjõuga skeemitamisele!
Eesti ettevõtted peaksid naabrite eeskujul asuma värvatud tööjõu hankimise läbipaistvust ja korrasolekut kontrollima, kirjutab tööjõurendi ekspert ja tööjõurendiettevõtte Finesta juht Heikki Mäki.
Eesti ettevõtted peaksid naabrite eeskujul asuma värvatud tööjõu hankimise läbipaistvust ja korrasolekut kontrollima, kirjutab tööjõurendi ekspert ja tööjõurendiettevõtte Finesta juht Heikki Mäki.
Euroopa aktsiaturud on jõuliselt taastumas
Euroopa aktsiaturud on pärast eile toimunud kahe kuu suurimat langust taastumas, sest mure Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande võimaliku pankroti pärast leevenes ning investorid kasutasid langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on pärast eile toimunud kahe kuu suurimat langust taastumas, sest mure Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande võimaliku pankroti pärast leevenes ning investorid kasutasid langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Jah või Ei: ettevõtte RIA.com Marketplaces 15 küsimusega kõiki valdkondi hõlmav test
Mida sa tead e-residentsusest? Aga automüügist ja kinnisvarast? Ja investeerimisest? Vasta 15-le Eesti ettevõtte RIA.com Marketplaces küsimusele ja saa teada, milles oma teadmisi täiendada!
Mida sa tead e-residentsusest? Aga automüügist ja kinnisvarast? Ja investeerimisest? Vasta 15-le Eesti ettevõtte RIA.com Marketplaces küsimusele ja saa teada, milles oma teadmisi täiendada!
Grusiinist miljardär võtab kümneid miljoneid dividendi Eesti firma kaudu
Forbesi miljardäride nimekirja jõudnud Gruusia ärimees Mikheil Lomtadze on oma Eesti firma kaudu kümneid miljoneid dividendi võtnud.
Forbesi miljardäride nimekirja jõudnud Gruusia ärimees Mikheil Lomtadze on oma Eesti firma kaudu kümneid miljoneid dividendi võtnud.