ÄP 5 aastat tagasi: Suitsuruum lisandub vaid mõnes kontoris

ÄP 09. veebruar 2006, 00:00

Aasta alguses jõustunud tubakaseadus annab lisatööd suitsuruume ehitavatele firmadele, kuid massilist tsiviliseeritud suitsunurkade rajamist pole siiski täheldatud, kirjutas Äripäev viis aastat tagasi.

Klaasist ja alumiiniumist suitsuruumide ehitamisega tegeleva ASi Mendal juhatuse esimehe Mati Müürisepa sõnul läheb kõige lihtsama suitsuruumi ehitamine kontorisse maksma umbes 9000 krooni. "See oli kõige odavam variant, tollesse büroosse pidime ainult ühe seina juurde ehitama," räägib Müürisepp. "Tegime ka nelja seina, ripplae ja korraliku ventilatsiooniseadmega suitsuruumi, see maksis ligi 40 000 krooni."

"Meil oli kabinettides suitsetamine keelatud juba enne 1. jaanuari," lisab üks tubakaseaduse väljatöötajaid, sotsiaalministeeriumi tervise edendamise büroo juhataja Andrus Lipand. "Kui mitte suitsetada kabinetis, aga eraldi ruumis, siis on OK."

Hetkeseis: eraldi suitsetamisruum büroos on pigem erand kui reegel. Kas ongi pahe nautimist mugavaks vaja teha?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 15:46
    Otsi:

    Ava täpsem otsing