Magnum Medicali mullune kasum kasvas poole võrra

25. september 2006, 11:45

ASi Magnum Medical puhaskasum aastal 2005
oli 66 miljonit krooni, mida on 23 miljonit krooni ehk poole võrra enam kui
aasta varem, selgub äriregistri aruandest.

2005 aastal tegi AS Magnum Medical mitmeid kinnisvarainvesteeringuid. Olemasolevale kinnistule osteti täiendav kinnistu, eesmärgiga pakkuda müügiks suuremat tervikut. Kõigi kokkulepete kohaselt peaks aastal 2007 toimuma kinnistu üleandmine uuele omanikule seoses ettevõtte kolimisega uude rajatavasse ravimijaotuskeskusesse, seisab ettevõtte aastaaruandes.

Emaettevõttes töötas 2005 aasta seisuga 169 töötajat ning tööjõukulu oli ligi 23 000 krooni. Emaettevõtte nõukogu ja juhatuse liikmetele arvestati 2005 aastal tulusid 340 000 krooni ulatuses.

AS Magnum Medical on rahvusvaheline ravimikaubanduskontsern, mille emaettevõtjaks on AS Magnum Medical, mis tegeleb ravimite hulgimüügiga Eestis. Samuti tegelevad Eestis tütarettevõtjatena AS Magnum Veterinaaria ja AS Magnum Dental ning OÜ Parimex Invest, mis tegeleb ravimite ja muude apteegikaupade jaemüügiga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. September 2006, 11:45
Otsi:

Ava täpsem otsing