Esmaspäev on tulumaksu juurdemaksmise tähtaeg

28. september 2006, 10:55

Esmaspäeval on tulumaksu juurdemaksmise
tähtaeg füüsilisest isikust ettevõtjate ja kõikide nende isikute puhul, kes said
kasu vara võõrandamisest läbi aktsiate, kinnisvara või muu vara müügi, teatas
maksuamet.

Selleks ajaks ootab maksuhaldur 12 471 isikult kokku 710 miljonit krooni.

Teine oktoober on ka tulumaksu tagastamise kuupäevaks ettevõtlustulu ja kasu vara võõrandamisest deklareerinutele, kuigi neid tululiike deklareerivad isikud maksavad enamasti tuludeklaratsioonide alusel tulumaksu juurde. Kõikide teiste puhul oli tulumaksu tagasi- ja juurdemaksmise tähtajaks 1. juuli. 2005. aasta tuludeklaratsioonide alusel tagastati enammakstud tulumaks rohkem kui 423 tuhandele isikule kogusummas 1059,8 miljonit krooni. Juurdemakseid deklareeriti 19577 tuludeklaratsioonis 768 miljoni krooni ulatuses.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. September 2006, 10:55
Otsi:

Ava täpsem otsing