28. september 2006 kell 5:43

Kosmeetikute ja juuksurite erakool töötab koolitusloata

Vaevalt mõni nädal pärast uue õppeaasta algust selgus, et Eesti kosmeetikute ja juuksurite erakooli mõlema eriala koolitusload on lõppenud.

Ehkki seaduse järgi ei tohi Eesti kosmeetikute ja juuksurite erakool praegu õppetööd läbi viiagi, käivad tunnid täie hooga, samuti ei takistanud aegunud luba koolil uusi õpilasi vastu võtmast ega kasseerimast õppemaksu, mis on üle 40 000 krooni poolteist aastat kestva õppeaja eest, kirjutas Eesti Päevaleht.

"Direktor Jaan Tiidus väidab, et kõik on kindel – saame loa. Aga kui haridusministeeriumi helistasin, öeldi, et seda ei saa garanteerida," kurtis teist aastat juuksuriks õppiv Signe Reino.

Praeguse seisuga pole kooli omanikfirma OÜ Kuaföör uut tasemeõppe koolitusloa taotlust haridusministeeriumile esitanud. Kuafööri põhiomanik Kalli Oja selgitab tekkinud olukorda firma teise osaniku Aimar Karu kiusuga, kes tema sõnul ei andnud oma luba firma osakapitali tõstmiseks.

Hetkel kuum